22 Şubat 2017 Çarşamba

Su arıtma servisi


Su arıtma servisi  siz değerleri müşterilerimize her gün teknik servis hizmeti sunuyoruz. Firmamız, gelişen ve büyüyen arıtma cihazı piyasasında önemli bir yer elde etti. Yılların birikimi ile uzman personelimiz arıtma cihazlarıyla ilgili her türlü probleminizi en kısa sürede çözüme kavuşturmaktadır. Cihazlarınızın filtre değişimi ve montajını itina ile yapmaktayız.
Su arıtma servisi %100 müşteri memnuniyeti garantisi sunmaktadır. Bu cümleyi tecrübelerimize dayanarak söylemekteyiz. İsterseniz sizlere su arıtma cihazları çeşitleri ile ilgili bilgi verelim. 
Piyasadaki birçok arıtma cihazı aynı sistemle çalışmaktadır. Filtre çeşitlerine göre bu sayı 6-7'ye kadar çıkmaktadır. 
Günümüzde en çok kullanılan arıtma cihazları reverse osmosis sistemli cihazlardır. çevrede tüm her şey denge içindedir. doğa yasalarına göre yüksekteki su düşük bir amaca doğru akar. Basınçlı hava daha az basınçlı bir sahaya doğru rüzgar olarak gider. Bu doğa olayları gibi, tabiattaki saf sular kendinden fazla az saf, yani daha daha mineral ihtiva eden (daha tuzlu) sulara doğru geçerek tabiattaki sularda bir tuzluluk dengesi kolaylaştırırlar. tabii osmos olayını doğada sular arasındaki mineral dengesinin elde edilmesi olarak da düşünülebilir. Su arıtma servisi cihazlarınızdaki doğal dengenin korunmasını önermektedir.
osmos prensibi ile topraktaki sular, bitki kökü üstündeki zarı aşarak fazla çok tuzlu olan nebat içindeki suların içine girer. halbuki toprak içindeki suyun basıncı yüksek bir ağacın kökündeki suyun basınçtan çok azdır. Buna rağmen, topraktaki az mineralli su 100 mt. yükseklikteki ağacın bile kökü içine girer ve bu şekilde ağaç gereksinimi olan suyu ve mineralleri alır ve hayatına devam eder. Bu bitkisel vaka minerali düşük suyun daha daha mineralli suya oranla bir basıncı olduğunu ispat eder.  Suların tuzluluk (mineral) farklılığından ortaya çıkan bu  ozmos basınç sayesinde, ayni atmosferik basınç altında var olan su, canlıları yahut hücreleri ayıran zardan yani membrandan diğer yöne pratik olarak geçer. Bu tabiat durumunda, bir zar yardımı ile ayrılan sular arasında bildiğimiz bileşik kaplar  yasası geçerli değildir. 
Reverse osmosis sistemli cihazlar kısaca bu mantık ile çalışmaktadır. Daha geniş bilgi için diğer makalelerimi okuyabilirsiniz. Su arıtma teknik servis hizmetini ilimize sunuyoruz.